Η Active Safety παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες στον τομέα της ασφάλειας και υγείας στο χώρο της εργασίας και είναι αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Εργασίας για την άσκηση δραστηριοτήτων ΕΞΥΠΠ με τον Α.Π. 29753/Δ24.1173/31.12.2012. Επίσης, είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΥΜΕΠ (Πανελλαδικός Σύνδεσμος Μελών Επιχειρήσεων Εξωτερικών Υπηρεσιών Πρόληψης και Προστασίας).

Η Active Safety, διασφαλίζει την άψογη λειτουργία κάθε επιχείρησης, εστιάζοντας σε προβλήματα και πιθανούς κινδύνους που αφορούν στην Υγεία και στην Ασφάλεια κάθε εργαζόμενου. Η μεγάλη εμπειρία, η επιστημονική κατάρτιση, η αναπτυγμένη αντίληψη και η βαθιά γνώση του αντικειμένου που προσφέρουν τα εξειδικευμένα στελέχη της Active Safety, εναρμονίζουν κάθε εταιρεία με τα ισχύοντα νομοθετικά πλαίσια.

Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ μιας ΕΞΥΠΠ εταιρείας και ενός ιδιώτη επαγγελματία τεχνικού ασφαλείας ή ιατρού εργασίας, που δικαιούται βάσει νόμου να παρέχει αντίστοιχες υπηρεσίες, είναι η υπερισχύουσα εξειδίκευση της πρώτης. Συγκεκριμένα, η Active Safety, διαθέτει ένα άρτια καταρτισμένο και αυστηρά επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών, που απαρτίζεται από τεχνικούς και ιατρούς ασφαλείας διαφόρων ειδικοτήτων. Παράλληλα, παίζει σημαντικό ρόλο και αποτελεί προτέρημα απέναντι στον ανταγωνισμό, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και η συνεχής εκπαίδευσή πάνω στον κλάδο που υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Active Safety και να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε. Είμαστε πάντοτε στη διάθεση του κάθε μας πελάτη. Φροντίζουμε να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες του. Η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών από αρμόδιους επαγγελματίες, καθώς και η τυπική και ουσιαστική τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας, συμβάλλουν στην αποφυγή πρόκλησης εργατικών ατυχημάτων.

Η Active Safety διαθέτει σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα εν συγκρίσει με τον ανταγωνισμό. Βασικό μας μέλημα παραμένει η ποιοτική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν όλη τη γραφειοκρατία για εσάς, εφαρμόζοντας πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας κατά ISO 9001:2015 (TUV Austria), το οποίο διασφαλίζει υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών. Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας, παραμένουμε σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών μας, προσφέροντας αμέτρητα οφέλη για κάθε επιχείρηση.